Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friska vindar

Nyper nu tag om våra kinder
för en vecka sedan pusstade
vi om att det var för varmt

Nu gnäller vi för att det är
för kallt vi är då aldrig nöjda
men så är ju vårat svenska
klimat så det är bara grabba
tag i jackan och gå uti dom
friska vindarna och njuta av
en frisk promenad sedan
gör det gott med en kopp varm
chocklad när man kommer hem
igen i husets varma vrå




Fri vers av Ann-christin
Läst 573 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin