Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom igen nu! Du kan få han bara du vill sötis!


Lilla Söta du!

Lilla söta du!
Kan du inte försöka vinna hans hjärta?
Du har varit kär i han i två år nu och är inne på ditt tredje år!

Du kan inte bara sitta på din lilla rumpa och hoppas på att han ska märka dig!
Du får försöka lite mer sötis!

Du får försöka, försöka och försöka!

Jag vet att du försöker!
Men du lockar åt dig alla andra killar än han!
Du ska locka åt dig han och inte hans kompisar!

Du får ta och försöka lite till söta lilla du!

Jag tror att om bara du vill så är det bara att fånga in han i ett nät så är han din!
Men då måste du våga!

Våga ta steget!
Steget och säga det!

Säga sanningen, säga att du tycker om han!
Säga att du är kär i han!

Du måste försöka, försöka och försöka
Du måste våga, våga och våga!




Övriga genrer av Lusse
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-08-30 20:09



Bookmark and Share


  CaPsyco
Så jävla sant! Om hon intee försöker så kommer hon bli värdens deppigaste unge! Snyggt skrivet, sött berättat (:
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lusse
Lusse