Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vet vi att vi inte vet, längre...




Hjärnskadad

 

 

Tankerymd

 

space

mellan mina vindlar

 

svindlar

 

synapser; galaxer

förnimmelser

 

om evighetens sköna

demens

 

 

finns jag

ens?

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 970 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-30 23:31



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Om du inte finns är du i allafall det bästa ingenting jag känner till!
2007-09-05

  Antropofagen
Jo.
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
En vacker filosofisk tanke och en mycket vacker dikt, applåd!
2007-09-02

  Erik L
En vindlande text - fint diktat! Applåderas!
2007-09-01

  Fredrik P. VIP
tänkbart och tänkvärt...
2007-08-31

  Björn Karlsson
Alltet och ingentingets tysta vara
2007-08-31

  aftermath
betraktar ditt varande
ja du lever
sätter på pränt
2007-08-31

  Jer
ja, du finns;
essens,
av dig
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes