Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fast

greppet runt

min fot

är hårt.

 

Vill gå

men kommer inte loss.

 

Fast

har fått kramp

fallit för djupt

finner inte

styrkan

att komma loss.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson