Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker nå bergets topp

Det är så högt

känns så långt bort.

 

Toppen går knappt

se

får kisa väldigt mycket.

 

Jag vet det tar tid

men

jag tänker nå

bergets topp.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-30 22:37



Bookmark and Share


  bluesatin
Bra och beslutsamt skrivet. Det är styrka i orden. Tack Anna.
2007-08-30

    eva m h
Målmedveten beslutsamhet!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson