Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår



Jag blev full och vild igår
skulle nog vetat bättre än så
ändå.

Jag tog vad jag behövde
Jag dansade utan skor
Jag sjöng högt på gatan
Jag levde som jag lärde

igår.

Jag kysste en främling
Jag tog honom hem
Jag förförde och somnade slut
Jag gjorde som jag kände

igår.

Men idag när jag vaknade
hade jag lik förbannat
bara ont i fötterna
hes röst.

Idag när jag vaknade
var främlingen borta,
även så hans hud.

Kvar var bara

jag och mitt ont.




Fri vers av A-C-S
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-08-30 22:44



Bookmark and Share


  Albert
rätt åt dig

man ska vara snäll mot främlingar
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

A-C-S
A-C-S