Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är den vår...!


Planer inför hösten


höst
nu är det dags för aktiviteter
högtid för syjuntor och studieförbund med
knyppling och nybörjarkurser i spanska

inte för mig

jag vill hellre starta en diskussionsgrupp för tvivlare
i kyrkan
en ölprovargrupp i nykterhetslokalen
och inleda ett hett förhållande
med min gamle man

tjo!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 642 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-31 14:58



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Lycka till,
det slär
kanske till
det Du vill!
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger