Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några saker i den här dikten kanske är lite klyschade. Men det bryr jag mig inte ett dugg om. För det är precis såhär jag känner. Kommentera gärna :)


RASMUS



Du är min vägvisare.
Du är min stjärna.
Du är min ängel,
en ängel utan vingar.

En ängel som kom till mig när jag
som mest behövde honom .
Vill alltid ha dig vid min sida,
vill alltid känna din mun emot min.
Höra ditt underbara skratt

Älskling dina ögon gör mig galen.

..Om någon hade målat en tavla med dig som motiv,
då hade många velat köpa den,
men deras små fjutte bud, räker inte.
För du är värd så mycket mer.

Och du är allt för mig.


Låt Det Förbli




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 501 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 16:20



Bookmark and Share


    Miraa
Så vackert skrivet gumman! sparat & bokmärkt!!
2007-09-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
KÄR LEK
GÖR EN
STARK!
2007-08-31

    RebeccaW
Söt text och bra skrivet... Det är alltid kul att höra om riktig kärlek:)
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl