Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

...för livet...för trots allt så... trots all smärta som blandas med glädje... så är livet ändå att föredra före alla andra alternativ...iallafall för mig...

Visst när man upplever smärta av det slaget som känns som en råtta som äter på ens revben då är man inte kaxig, men när man är mätt och belåten och har älskat sig svettig då är livet roligare helt plötsligt...

Så nu vänder jag mig till skaparen av himel och jord - skaparen av svinkoppor och orgasmer - du som konstruerade sjukdomar och medecin... Till dig som uppfann fiskarna och placerade elaka människor som lärare i skolorna... Ja just du som bestämde dig en morgon att bygga klotet liksom...

 Jag lyfter på hatten för dig idag och säger - tack.




Fri vers av Casca
Läst 371 gånger
Publicerad 2007-09-01 00:27



Bookmark and Share


  Jesper Kling
Jag är med dig hela vägen i din hyllning. Jag lyfter på hatten för dig
2007-12-09

  Lillali
Tack för din livsglädje. Vissa dagar glömmer man lätt bort allt det fina. Behövde en påminnelse idag!
Tack!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Casca