Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är skör, och den stör, som sej bör Men överlever ändå....


Kärlekens praktik

Mötas, stötas och skötas

För kärleken får ej rötas

Den ska allt övervinna


Känna, bränna, denna

Din ljuvliga kärleks ränna

Den får inte försvinna



Lycka, trycka och smycka

Du får ej vår kärlek stycka

Som hänger i klasar stinna



Pina, vina och mina

Men ändå vår kärleks lina

Vi ska till himlen hinna




Fri vers av LassO
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 01:27



Bookmark and Share


  Areto
Jag måste nog gå igenom allt du har. Hittills kan jag bara säga.... GILLAS!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO