Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag behöver inte kärlek

-


Jag behöver inte kärlek för jag vill inte leva,
jag vill dränka mig i sjön eller hoppa ner från bron.
Jag behöver inte kärlek för jag har slutat att kämpa,
jag har redan tappat hoppet, jag har förlorat tron.

Jag behöver inte något, ty jag har slutat bry mig,
Inget spelar någon roll för jag har glömt hur man tänker.
Jag behöver ingenting, jag har ju bestämt mig,
Jag litar helt och fullt till kniven som blänker.


Jag behöver inte kärlek.




Fri vers av tjort
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 11:26



Bookmark and Share


  aol
lyssna på ett fjärran regn det hjälper stak poesi blev berörd
2007-09-02

  Erik L
Din dikt både skrämmer och berör mig.
Men jag antar att det var det du ville åstadkomma, och i så fall har du lyckats fånga läsaren.
2007-09-01

  Nicklasb
Öh, jag trodde jag hade det tufft sen läser jag det här. Hoppas att det finns en stor del överdrivenhet i detta verk för det gjorde mig rädd.

Alla behöver kärlek!!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

tjort
tjort