Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med ett stort M!

Mannen med ett stort M!

Jag är mannen med ett stort M.
Mannen som drömmer om att få åka till månen fram och tillbaka i en jättesnabb raket
Som är skapad av materia som inte kommer ifrån vår planet.

Ett äventyr
Men det är inte jag som är kapten
Den som styr
För det är du
Kom igen nu
Nu ska vi ha det kul

Fastspända i orden kan vi höra hur maskinen börjar röra på sig
För det är nu som vi lämnar Jorden
För i ett endaste språng är vi nu igång
Jag kan nu se att Jorden börjar likna en uppblåst ballong

Om det finns någon Gud?!
Så hoppas jag att han ser till dom mina där hemma
Att frugan min inte är så speciellt glad kan jag väl förstå
Men det är en annan historia
Det är en annan femma

Jag är mannen med ett stort M.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-01 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel