Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan vad du är naturligt sexig

öppen och spontan
Så det är inte varje dag som man träffar på en som dig
En som är så världsvan
En som det sprudlar sån energi om mest hela dan
Hur vacker som helst
Så jag måste nog bara älska dig
I dig har jag nog börjat bli lite frälst
För som det känns så börjar jag att bli van att ha dig
vid min sida
Och om någon nu lyckas ta dig ifrån mig vet jag om
att det blir min förlust då det är jag
som kommer att få stå där ensam kvar
och hålla på och lida
Inte så kul vill jag tro...

Fy fan vad du är naturligt sexig!

Ken Cassel
17/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 13:19



Bookmark and Share


    Tezz
kärleken är härlig.... du fångar känslan med orden. bra!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel