Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gångaren

Han började knäppa upp knapp efter knapp på den
vita och genomskinliga blusen
Och när hennes då så vackert kupolformade små
fasta bröst uppenbarade sig för honom kunde man höra
hur hans hjärta började att slå i en allt snabbare
och snabbare takt
Och likaså hans snabba andetag
Han började också inse och förstå att ikväll eller i natt
så skulle han få till det
Han skulle få till det för första gången i sitt sextonåriga liv
Så nu var tidpunkten inne för honom att bli till en man
Ja, han skulle nog allt visa henne vad han kan
Så han tänkte
Nu måste jag bara sköta det här snyggt så att hon inte blir
rädd för mig och börjar att ångra sig
Så på ett snyggt sätt måste jag bara kunna ro det här
in i hamn

Efter många pussar och kramar, smek och kel hade de båda
två blivit så pass upphetsade på varandra
då det bara kändes naturligt och bra
För det kändes i alla fall inte fel
Så dom båda bara låg där omslingrande och kärleksfulla
med varann med tindrande ögon för varann
samtidigt som de skojade och skrattade tillsammans
Och då han tar till orda
Du är ju lika vacker som en naken ängel
För du får mig ju alltid att känna mig så lyckligt lottad
och himmelskt glad
Så tack ska du ha, min älskade vän
The End!

Ken Cassel
17/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-09-01 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel