Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min favorit!

Du är min favorit!

Ferrari!
Det är du som är min favorit
Så du står överst på hyllan
Och det är du som får alla andra bilmodeller att se skruttiga ut
Som om dom hade kommit till på fyllan
För nu står alla dom andra bilägarna där häpna som om dom alla har tappat hakan
Avundsjuka på mig, tänker dom?!
Den där modellen skulle jag också vilja ha
Den där den
Han måste ha haft värsta myllan som lyckats få tag på en sådan

Hej älskling!
Det är du som är min favorit
Ligger på topp i min lista.
Finns inte en chans att jag gör mig av med dig
För dig kommer jag att kämpa och slåss för, för att du ska stanna kvar
Jag vill ju att det ska hålla hela livet ut
Så därför vårdar jag dig ömt
Det får ju inte bara brista
För då skulle hela min tillvaro gå sönder
Som ett korthus skulle jag falla ihop och bli till små, små smulor
Nedgrävd och bortglömd skulle jag ruttna i en gammal kista

Thailand!
Det är du som är våran favorit
Semestermålet nummer ett
Så du står högst i kurs
Klarar sig bra i alla mätningar världen över
Så när familjen och jag flyger iväg gör vi det åt söder
För det är för Thailand som våra hjärtan blöder




Fri vers av Ken Cassel
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-09-01 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel