Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken har tagit en i besittning

Ända ifrån första stund så har det varit du och jag
Och själv så kommer jag ihåg det som om det
vore igår
För där stod ju du och verkligen lyste upp lika vacker
som underbar
Och när du sen kom fram och pratade mig
så vart jag så himla otroligt glad
Glad över att du ens hade sett mig

Ända ifrån första stund så har du inte gett mig chansen
att få en endaste blund
Inte en lugn stund
För hela tiden så finns du ju där mitt framför mig
i mina tankar
Och hur mycket som jag än försöker att tänka på något
annat så går det inte
För då är ju du genast där i mitt huvud och bankar
Så jag har insett att det här är ingenting som jag kan
göra någonting åt
Ingen mening att brista ut i gråt

När kärleken tar en i besittning så tar den som oftast
ett stadigt grepp
Och då ska man inte tro att man kommer undan så lätt
bara genom att säga till sig själv
Hörru du kärleken, ta nu och släpp
För jag har faktiskt andra saker som jag behöver tänka på

Som om kärleken bryr sig...

Ända ifrån första stund så har det varit du och jag!

Ken Cassel
20/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel