Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #9

 
kanske man måste
förstå lite om kärleken
om skillnaden mellan åtrå
och självförglömmelse

men sedan
(om nu gud är kärlek)
kan jag inte tänka mig
en bättre guide
för gudomlig ledning
genom livets vägskäl
än den enkla frågan:

"vad skulle kärleken göra?"


__
ogenerat inspirerat från filmen "conversations with god"



Fri vers av Mattias Josephson
Läst 654 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 18:48



Bookmark and Share


  Marreb
så sammanfattas lagens alla bud i ett enda; KÄRLEKEN
Bra skrivet.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson