Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonen ensam grå men jag är nöjd ändå

 

Jag har en liten tanke om framtiden

där morgonsolen tränger in mellan persiennerna

sömnigt jag kisar med mina ögon

och ser i ljuset konturerna av honom

där kan röra vid honom med mina fingrar

lätt smeka varje del av hans kropp

där kan jag krypa in i hans värme

för att vakna tryggt och härligt

av en morgonens första kyss




Övriga genrer av LadyFool
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 21:07



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert skrivet
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool