Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insiktsfull

Jag kom till insikt


Att min avsikt


Var en utsikt


Till nåt mumsigt
Med dej min sköna




Fri vers av LassO
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-01 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO