Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonlust

Ditt huvud vilar slappt mot kudden
Du sover likt en hundvalp
Jag längtar efter att du ska vakna
Att dina ögon ska le
Att din kropp ska besvara min kropps längtan
Efter att älska som bara vi gör

Jag killar dej lite, vill inte vänta
För varför ska jag vänta
På nåt som är så ljuvligt
Jag trånar efter din blick
Din mjuka kropp
Din härliga lust
Min själ ropar till din själ
VAKNA NÅN GÅNG
Och du vaknar… och….
…………………….




Fri vers av LassO
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO