Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför försöka

Målet ligger

i en annan zon

förlångt bort.

 

Försökt

att se klarhet

försökt

att tänka framåt.

 

Varför försöka

varför skapa fantasin

när fantasin

tillslut drar dig ner.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:21



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sökande text med negativ grundton: \"varför försöka\" som läsare vill jag vända på inställningen : \"försök...det kommer att lyckas\"
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson