Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stängt

Sår som skapats

läkt

öpppnades

gång på gång.

 

Ärren blev många

skadorna

ännu värre

till en smärta

som inte går

att ta sig ur.

 

Sprungit

flytt,

men tillslut

jag stängt

vägen in.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:24



Bookmark and Share


  Ronny Berk
berörande om upplevelser som läkt men med tydliga ärrbildningar.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson