Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämnade förståndet hemma

gjorde mig iordning

tog ett djupt andetag

tog ölen i handen

och gick.

 

Känslorna vällde

blundade

en kort sekund

tömnde den snart.

 

Sträkte på mig

för att gå efter en ny

nån fråga

va bråttom du har

och ja svara

kanske det

lämnande förståndet hemma

så jag följer bara strömmen

ett par timmar.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
något funderar jag över situationen.. kanske inför en festkväll med förfriskningar...intressant text...ja...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson