Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan femma

Du svär

leker

skadar

försöker vara bättre.

 

Du skrattar

tror du är tuff

drar din vals.

 

Men sanningen

om varför

är en annan femma

kanske du inte vågar

ta chansen

genom att bara va.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt med sanningen som tema...men även om lögnen och sveket...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson