Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser en stjärna falla

Sitter i mitt fönster

himlen är klar.

 

Plötsligt

flyger något

framför mina ögon.

 

Ser en stjärna falla

blundar

skyndar mig att önska

men slår önskan in

det vet jag inte än.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så förtroligt vackert om önskan ... om stjärnan som faller... ja...
2007-09-02

  Gustaphsson
Aw, jättegullig text :D
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson