Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå dig fri

talesättet lever

innebörden variera.

 

Den starke vinner

det gäller att ha styrka

att slå sig fri.

 

När motståndaren

vill ha ditt huvud

på ett fat

gäller det att stå stadigt

så att det är han eller hon

och inte du

som faller.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 22:49



Bookmark and Share


  Ronny Berk
texten berör i sin talan om styrkor och sin frihetslängtan... ja...
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson