Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här och nu

Jagar moln
i dimma

tar sönderfall

ande
kroppar

mellan hud och
rinner bort

bort
mellan
i

skeva fingrar




Fri vers av Poetnissa
Läst 589 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-01 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poetnissa
Poetnissa