Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ovillkorligen är sommaren över för i år....


Höst


Regnet
slår på rutan
Vinden
bygger stormar
Mörkret
börjar svartna

Inomhus
får
braskaminen
nytt liv
och
värmen
omsluter
oss

...... inte ens katten vill ut

vi kurar i soffan och jag vet inte vem som
somnar först där - katten, hunden eller jag

..................... höst är vila





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP