Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Gå vidare\"

Djup andning
ansträngda andetag
så blir det tyst...

en sekund
två
upp till fem, sex, sju...

Så kommer andetagen igen

Förut blev jag livrädd
kände en isande kyla
sprida sig från min ryggrad
upp i nacken
för att landa i mitt bakhuvud

Nu förstår jag att du bara vilar
vilar lungor och andetag
för att komma tilllbaka
och jag blir inte rädd längre

Och dina andningsuppehåll kommer oftare

Du förbereder dig
du förbereder mig

Och jag tror att jag är redo
redo att låta dig gå
redo att släppa taget

Lid inte mer
snälla
Vi klarar oss
jag lovar

Lid inte mer
släpp taget för DIN skull
Gå vidare mot något som är bättre
något som inte plågar dig

Jag vet ju att du finns här
för alltid hos oss ändå
på något vis.....

Älskar dig för evigt




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 12:05



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ögon på mig tåras och andetagen känns igen och än en gång visar du på en underbar kärlek till någon du älskar för evigt.
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen