Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nostalgisk lust


Folk-svag-en

Min gamla bubbla
Satt fast på alla hjul
Likt en charmbulle
Fast inte på rulle
Numer

Men med lite jobb
Så släpper bromstrycket
Och hjulen rullar
Motors startar till slut
Den rullar, sakta och spänt

Men den rullar
Som en skön påminnelse om
Gamla tiders charm
Och lycka

Likt en äldre människa
Som tar sej samman
Och börjar leva igen
Kanske lite spänt
Och stelt, i början

HEJA du gamla stolta charmiga
Människa
Släpp på bromsarna
Plåga igång motorn
Rulla dej iväg för livet
Är för kort för att långtidsparkera
I förtid.




Övriga genrer av LassO
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 15:04



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
OK. Jag S K A....rulla igång alltså. Måste säga att din text är inspirerande för en som haft flera \"bubblor\"! (Inte enbart därför)
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO