Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en svart tunga

Du ljuger

tror jag lyssnar

sprider din dynga

tror jag bryr mig.

 

Du är ett kryp

inser inte

att i slutändan

är det öken

runt om dig.

 

Du har en svart tunga

folk lyssnar

men med tiden

har jag lärt mig

att hugga tillbaks.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson