Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är alltid du

som får mig att skina upp
Och jag vet inte riktigt hur du bär dig åt?
Men det spelar ingen större roll
För det är alltid du som lyckas med det som ingen
annan klarar av
Få mig att skratta eller att falla ut i gråt
Eller säga förlåt

Det är alltid du som får min värld att snurra runt
sin egen axel
För med dig vid min sida så har jag aldrig tråkigt
Så det är alltid du som får min värld att snurra runt
och då snackar jag inte strunt
För med dig vid min sida får jag alltid fjärilar i magen
För som ett eko mitt i natten börjar min mage
alltid att kurra
Först lite mindre
Sedan mycket mera

Du tar mig alltid bestämt i handen och drar iväg
med mig på nya äventyr
Och det är ingen mening att jag stretar emot
För det är alltid du som är kapten på den här skutan
Den som tutar och styr
Men det spelar ingen större roll
För när jag är med dig så har jag aldrig tråkigt
Så det är ingen mening att jag tittar på klockan
då tiden bara flyr...

Det är alltid du!

Ken Cassel
18/8-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-09-02 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel