Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestulen

jag älskar att
leka med din tunga
för du tappar alltid andan
och
smeker mig bort till andra sidan världen

mitt hjärta i din hand
tappa det inte




Fri vers av Morbide
Läst 712 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-02 16:55



Bookmark and Share


  självdestruktiv
Wow, den här var jättebra! Bokmärkt! Dock liiite fundersam till om den inte vore bättre utan de sista två raderna, kändes lite väl som en brytning i stil där, men fortfarande bra!
2007-09-08

    ej medlem längre
riktigt bra!
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Morbide