Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du att jag ska ljuga för dig?!

Vill du att jag ska ljuga för dig?!

Fråga mig inte det som du redan vet svaret på
För jag vet redan att du har sanningen i din hand
Så vad är det egentligen som du vill?!
Vill du att jag ska ljuga för dig och säga något som inte är sant?
Bara för att du ska få chansen att bråka med mig och kasta det rätt i mitt ansikte
Och tro nu inte att jag blir förvånad när du frågar mig?
För det är inte första gången som du håller på så här
För den här scenen känns allt för Deja vu
Den känns allt för bekant

Varför måste du hela tiden hålla på att köra ett spel?
Bara hålla på att tala om för mig vad jag får och inte får göra
När du ändå vet att jag gör som jag vill
Och när du aldrig vill vara förstående kommer vi aldrig att komma varandra närmare
Så det spelar ingen roll vad du vill och säger längre
Så det som du säger kommer ändå bara att gå rätt in och ut genom mitt andra öra

Fråga mig inte det som du redan vet svaret på…………………….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-09-02 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel