Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra grabbar ska ha bra grejer

Inget snack om den saken
För om man visar framfötterna och gör sitt bästa
för det mesta ska det löna sig med lite god mat
och vackra tjejer
För med vackra tjejer omkring sig mår man bara bra
Så pass bra att man tycker att det på partyt
bara är kul att hålla på och mingla
Mingla med alla som man känner på festen
För när man går där med lite skumpa i sin ena hand
så kanske man har turen att få träffa på en liten pingla
Någon som då kanske kan göra en ännu gladare
Ja, så pass glad att man får smeka henne lite om baken
Så inget snack om den saken
Bra grabbar ska ha bra grejer
Det är i alla fall så som jag känner...

Ken Cassel
5/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-09-02 17:10



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Underhållande! ;D
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel