Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de där små stunderna i livet

som gör hela skillnaden
Som när man får vara med om något som man aldrig
varit med om förut
Som när du får en kram av någon som du inte hade
räknat med
Som när man sitter på planet och kan känna hur planet
börjar att lyfta upp ifrån marken
Som när din älskling står därhemma och väntar på dig
i hopp om...
Visst är det härligt och mysigt
För det är ju de där små stunderna i livet som får en
att känna sig så glad och levande
och aldrig vilja dö...

Ken Cassel
4/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-09-02 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel