Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven av mig =)


Kärleken...

När kärleken blir för hård
när du inte orkar stå ut
ge dig fan på det
att du fort som fan ska göra slut
Lämna skiten o bara dra
visa hur stark du är
och att du vägrar stå ut med det här
Visa vart fan gränsen går
att du går när han slår
Kärleken kan vara lika jävlig som fin
men vissa killar är jävla svin
peka finger och gå därifrån
med ett leende på dina läppar
så smärtan i hans hjärta aldrig kan släppa
En knyt näve hit eller dit
ingen förtjänar sån jävla skit!




Fri vers av Caroliine
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-09-02 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroliine