Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt va mig =)


Hjärtat...

HJÄRTAT...

Du kom...
Du gick...
Mitt hjärta du fick.

Åter du kommer...
Åter du går...
Mitt hjärta du igen åter får.

Jag har låtit dig komma...
Jag har låtit dig gå...
Min kärlek till dig kan du inte förstå.

Om du åter må komma igen...
Om du åter må tänka dig att gå...
Lämna mitt hjärta & låt mig taga ditt...
så ska jag också i ditt, göra tusen snitt.




Fri vers av Caroliine
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 02:51



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En ojämn relation men kärlekens vägar är outgrundliga......
Fint snickrat !
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Caroliine