Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven av mig =)


En Drog...

Du säger att en holk är inte farligt
men varför har nu då knarket övertagit
Nu när åren gått sitter du här och gråter
du säger förlåt men förstår om jag inte förlåter
du ljög och sa upp våran kontakt
du skaffade dig nya vänner & kallade dom för skatt
nu är du fast i denna skit
jag sa ju att en dag kommer du fastna i\'t
att börja med en drog är att lära sig leva med den livet ut
för ångesten och suget tar aldrig slut
men lär dig av dina misstag & lär dig att sluta
allt finns endå kvar i ditt förflutna




Fri vers av Caroliine
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 11:51



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Caroliine