Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven av mig =)


Kär...

Jag viste inte hur jag skulle göra
i vanliga fall brukar jag bara gasa och köra
men du var något alldeles extra
den här gången ville jag inte lära mig en läxa
dina ögon och så vackert du log
det kändes som hela min verklighet dog
Jag satte mig där i parken bredvid dig
tog inte lång tid innan jag var tvungen att bara kyssa dig
känslan som gick igenom hela min kropp
det var som att det aldrig kunde ta stopp
vi höll om varandra och satt där hela kvällen
vi somnade hos dig som om vi alltid varit vänner
du gör mig så lugn
du gör mig så glad
önskar ja fick ha dig för mig själv varje dag
nu sitter jag här ensam och väntar på att du ska komma hit
utan dig mår jag skit
men längtan och saknaden efter dig får mig att vänta
du är de bästa som man inte ens kunde förvänta
vill bara säga att jag älskar dig
och att du troligtvis är den enda för mig...




Fri vers av Caroliine
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-09-02 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroliine