Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven av mig =)


Livet...

Man kan blott undra om livet är ett spel
när hela världen går under & allt känns så fel
livet är kanske inte alltid så himla lätt
man måste lära sig att göra allt på sitt eget sätt
Livet är ingen lättsam lek
det är blott fyllt av ångest & svek
Du är rädd för livet och ser döden som vägen ut
men lev i nuet och skratta åt det som är svårt
för än är inte livet slut!




Fri vers av Caroliine
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-06 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroliine