Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven av mig=)


Jag Älskar dig...

Drömmar om att våra mjuka läppar möts
våra fingrar nuddar lätt o mjukt
våra ögon tindra lyckligt mot varann
tänk om denna underbara dröm kunde bli sann
att leva lyckliga i alla sina dar
det är en dröm ja tror dom flesta har
att höra din röst
att höra ditt skratt
det förälskar hela min natt
månen lyser klart & sista regndroppen faller mot mark
jag sitter vid mitt fönster & kollar ut & försöker vara stark
jag tänker på dig dag som natt
när tusen tårar fallit för bara dig
&
jag fortfarande kan ge dig ett gott skratt
då är jag berädd på att få bli din enda skatt
just nu jag lever som en fånge som inte kan ta sig ut
men med dig i mina tankar
vet jag att jag får ett vackert slut
ge mig tid & ge mig mod
som tårar falla låt alla spilla lite blod
när mina drömmar blir till verklighet
och jag inte är lika vek
den dagen jag må komma till dig
och säga dem 3 vackraste orden
Jag Älskar Dig




Fri vers av Caroliine
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caroliine