Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tipps för en fattig - dela en schwarzwaldtårta på hälften hela tiden så räcker ju maten i oändliga tider... Men det kräver ju en liten kniv förstås...


Tiden

tiden räcker inte till
men kan ändå stå still

tiden läker alla sår
men man är inte vad man var igår

tiden är aldrig exakt
ändå vill vi att den ska slå i takt

före och efter ett nu som inte finns - hur går det till
nu blev ju just nyss innan jag ens han skriva SILL

Nu är det jul igen - är tiden cirkulär eller linjär
Tidernas begynnelse betyder ju ett tidernas slut - tyvärr

Nej fundera inte på tiden och vad som var
sluta att räkna alla dina dar

Lev ditt liv här och nu, inte sen och då
livet blir lite enklare så


 




Fri vers av Casca
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-02 23:24



Bookmark and Share


  Lillali
blir oftast på väldigt bra humör av dina texter.
Många underbara ordvänderier här:)
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Casca