Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Din famn

 

 

 

mitt hjärta simmade
i ord som samlats av vinden
min röst ekade
in i en molnfri morgondag

mitt hjärta trevade
mjuka tårar
spilldes i ett hav av stjärnor

min dröm om att ligga
mot ditt nakna bröst
med min kropp i ditt förvar
tillsammans i solnedgången
känns så nära i natt

vore det inte vackert
om vi kunde gå
hand i hand

jag vill så gärna vandra
till din stad
ditt hem
till din famn

där min dröm
om ditt ansikte
som jag mjukt vidrör
smälter i morgonen
och blir verklighet

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 958 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-03 02:00



Bookmark and Share


    cat.s
otroligt vackert!
2007-10-31

  Stjärnöga
En helt underbar hyllning
till kärleken och ditt hjärtas
utvalda! :)

Du i ditt esse
kärlekens poet! :)

Applåderas!
2007-09-03

  frökenjulie
så vackert!


(:
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP