Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


En tungviktare från Menorca

En tungviktare från Menorca
han sa: hur ska jag väl orka
att dag efter dag
få slag efter slag,
jag tror jag flyr till Mallorca

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 08:01



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Kul! ;D
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP