Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tvekan i kärleken


Orolig

Varför svarar du inte?
när du vet att jag är orolig

Varför väljer du att ignorera mig?
när du vet att det är det värsta jag vet

Varför tar du inte hand om oss?
när du sagt att det är så vi ska göra

Jag får så ont i magen
det är första gången
som du gjort så här
blir så ledsen

Sitter hemma och väntar och hoppas
att du snart ska höra av dig
och säga att allt är bra
säg att du älskar mig...

...jag älskar ju dig!

...snälla....






Fri vers av Jea
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jea