Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens sanning

Dagen sanning är

att igår

sved tårarna längs min kind

oron fyllde min kropp

själen var bottenlös.

 

Idag har allt gått på rutin

men säkerhet

och stabiltitet börjat

finna sin plats

men även om lugnet

är långt borta

är idag bättre än igår.

 

Imorgon är ett mysterium

men känner att

friheten döljs i dess frågor.

-------

------- 

Detta är dagens sanning

igår har varit

dags att lämna det bakom sig

idag

är det dax att leva

Imorgon

är oåtkomlig så

låt det få bli så 

tills man nått dit.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 16:59



Bookmark and Share


    amy 75
så kan det vara i väntans tid ..
2007-09-04

  Ronny Berk
tårar under gårdagen... dagens eftertänksamma sanningar och morgondagens förhoppningar... så väl skrivet och beskrivet... ja...
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson