Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på ett tecken




Jag väntar på ett tecken från himlen eller dig
En stjärna från ditt öga
Din näsa mot min hals
Men inget alls.

Jag önskar att jag hade det alla önskar sig
Ett tecken från det höga
Din mun emot mitt bröst
när jag är höst.



© Anders Bek, 4/8 2002




Fri vers av Anders Bek
Läst 494 gånger
Publicerad 2004-02-29 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek