Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din honung är både söt och god!

Din honung är både söt och god!

Du kan väl se att jag tittar på dig varje gång som jag går förbi?
Så nu har du väl fått den där känslan av att jag drömmer om dig i en snuskig fantasi
Där jag slickar honungen av dig som om jag vore ett bi
Men så vet du ju också om att din honung är både söt och god och smakar gott
För du vet ju att du är one of a Cind
En säregen sort

Du kan väl se att jag flörtar med dig varje gång som jag går förbi?
Så nu har du väl fått den där känslan av att jag vill ge dig allt det där som bara jag antagligen kan ge
Så nu tror du väl också att jag har gått och blivit kär
Och om det är i dig?
Då är det okej för dig med
För du finns ju där

Varje gång som vi träffas slår det blixtar ner ifrån skyn
För nu när vi står här på kullen kan vi se människorna där nere i fjärran springa runt som yra höns
För som vanligt när vi träffas börjar det brinna nere vid byn

Du kan väl se att jag tittar på dig………………..

Ps.
Den blev som den blev.
Ken Cassel




Fri vers av Ken Cassel
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-09-03 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel