Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara ensam.

jag sitter ute, rökar & lyssnar på musik i mörkret.
försöker tänka på annat.
men jag är inte ensam.
jag vill vara ensam.
ensam i mörkret.
men jag är inte det.
dom vägrar lämna mig ifred.

jag behöver dig nu syster.
om några timmar ska du iväg.
vara borta i tre dagar.
hur ska jag klara mig ?

det hörs en massa ljud.
var är jag ?
sitter jag verkligen utanför mitt hus ?
jag vet inte.
tänk så är jag någon annanstans ?
jag vet inte vad som är verkligt.
lyssnar jag verkligen på den dära techno låten ?


jag kanske är på en fest.
full och lost, med en massa piller i mig ?
jag.. jag vet inte.

det är nog bäst att jag lyder nu.




Fri vers av xSpidermaNx
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xSpidermaNx
xSpidermaNx